Samoilovam/Šmēdiņam trešā uzvara un vismaz 9. vieta Longbīčā (5)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš šovakar Pasaules kausa «Grand Slam» posmā Longbīčā (ASV) uzvarēja apakšgrupā un automātiski iekļuva izslēgšanas spēļu otrajā kārtā.

C apakšgrupas pēdējā mačā turnīrā ar 3. numuru izliktais Latvijas duets ar 2-0 (21:19 un 26:24) pārspēja spāņus Pablo Erreru/Adrianu Gaviru, kuri turnīrā izlikti ar 14. numuru.

Izslēgšanas spēļu otrās kārtas pretiniekus Samoilovs/Šmēdiņš uzzinās naktī uz piektdienu, kad tiks aizvadītas pirmās kārtas spēles.

Atgādinām, ka apakšgrupu posma pirmajā mačā Latvijas pāris otrdien uzvarēja amerikāņus Stefordu Sliku/Keisiju Dženingsu (30.), bet trešdien pieveica arī meksikāņus Huanu Virgenu/Lombardo Ontiverosu (19.).

Šovakar apakšgrupu posma pēdējo maču aizvadīja arī otrs Latvijas duets Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš, kuri piekāpās itāliešiem Andrea Tomatim/Aleksam Ragnjēri, noslēdzot posmu dalītā 25. vietā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu