Samoilovs: Mērķis Londonā - iekļūt sešiniekā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs šorīt Latvijas Televīzijas raidījumā «Labrīt, Latvija!» pastāstījis par gatavošanos Londonas olimpiskajām spēlēm.

«Nekad neesmu bijis Londonā, tāpēc šī būs pirmā reize, bet parasti par Angliju un Londonu ir dzirdēts, ka līst,» par laika apstākļiem olimpiādē saka volejbolists.

Samoilovs atzīst, ka Pekinas olimpiādes notikumus pludmales volejbolā noskatīties pa televizoru vēlreiz un vēlreiz neizdodas. «Šos notikumus neiznāk vērot, jo reti skatos TV un mums ir noslogots grafiks, bet, atceroties Pekinu, sajūtas ir fantastiskas. Daudzi par mums uzzināja tikai Pekinas olimpiādē, jo Latvijas pludmales volejbolisti olimpiskajās spēlēs bija pirmo reizi. Atceros Pekinu un cilvēki arī atgādina,» norāda volejbolists.

Spēlētājs atzīst, ka viņa partnerim laukumā Ruslanam Sorokinam pirmajās olimpiskajās spēlēs viegli nebūs. «Ruslanam būs grūti, viņš ir emocionāls cilvēks, redzēsim, kā būs. Spēles stils man ar Ruslanu un Mārtiņu Pļaviņu atšķiras gan tehniski, gan arī no psiholoģiskā viedokļa.»

«Mērķis olimpiādē ir pirmais sešinieks, bet jāskatās, kāda būs izloze. Ir ērtāki pretinieki un neērtāki, bet sākumā jātiek ārā no apakšgrupas,» uzsvēra Samoilovs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu