Samoilovs un Šmēdiņš pirms EČ atgriežas ranga otrajā pozīcijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš jaunākajā Starptautiskās Volejbola federācijas (FIVB) pasaules rangā atguvuši divas vietas un tagad atkal atrodas otrajā pozīcijā.

Kāpumu latvieši piedzīvojuši pēc izcīnītās dalītās piektās vietas aizvadītajā nedēļā notikušajā Longbīčas «Grand Slam» turnīrā, kurā nestartēja ranga trešās un ceturtās pozīcijas īpašnieki.

Iepriekš līdz pasaules ranga otrajai vietai Samoilovs un Šmēdiņš pakāpās pēc tam, kad trijos «Grand Slam» posmos pēc kārtas spēlēja finālā.

Latvijas sportisti tikuši pie 4300 punktiem un tagad par 440 punktiem atpaliek no līderpozīcijā esošajiem Pedru Salgadu un Brunu Šmita no Brazīlijas, bet trešajā vietā esošos amerikāņus Džeikobu Gibu un Keisiju Patersonu apsteidz par 50 punktiem.

Cits Latvijas duets Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš rangā ieņem 28.vietu, bet Mārtiņš Pļaviņš ar Jāni Pēdu, kuri šosezon kopīgā pārī vairs neplāno startēt, atrodas 30.pozīcijā.

Trešdien Samoilovs/J.Šmēdiņš, kā arī Sorokins/T.Šmēdiņš uzsāks dalību Eiropas čempionātā, kurā Samoilova un J.Šmēdiņa duets būs izlikts ar pirmo numuru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu