Samoilovs: Uz Brazīliju jābrauc Pļaviņam un Sorokinam (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs uzskata, ka uz Pasaules kausa finālposmu būtu jādodas Mārtiņam Pļaviņam un Ruslanam Sorokinam.

Pagājušajā nedēļā kļuva zināms, ka Pasaules kausa finālposmā janvāra sākumā Brazīlijā no Latvijas varēs startēt viens pāris, tādējādi radās loģisks jautājums: kuri no četriem pludmales volejbolistiem izveidos duetu, kas dosies uz turnīru?

Pirms nedēļas Latvijas Volejbola federācijas ģenerālsekretārs Egils Cīrulis uzsvēra, ka lēmums tiks atstāts sportistu ziņā, taču Samoilovs šodien savas mājaslapas blogā raksta: «Lai panāktu vienošanos, vakar mēs visi tikāmies federācijā (Mārtiņu pārstāvēja viņu treneris, jo viņš ir Turcijā). Mums notika diezgan ilglaicīga un karsta diskusija, kuram pārim braukt, bet līdz gala lēmumam mēs tā arī nenonācām. Federācija informēja mūs, ka, ja mēs nevaram pieņemt lēmumu, tad to pieņems federācijas valde.»

Turpinājumā Saša pauž viedokli, ka uz Brazīliju būtu jābrauc Pļaviņam un Sorokinam. «Pēc šīs sanāksmes parunājām ar Jāni, bet vēlāk ar mūsu treneriem un vienojāmies, ka visgodīgāk būtu, ja brauktu pa vienam pārstāvim no katra pāra. Tāpēc no «bronzas dueta » jābrauc pasaules labākajam aizsargam Mārtiņam (tas ir Jāņa Šmēdiņa piedāvājums), bet no mūsu pāra uzskatu, ka nopelnīja braukt ir Ruslans, viņš arī ir izteikts bloķētājs. Līdz ar to atkrīt vajadzība pēc valdes sēdes, vienīgi viņi var izlemt, kurš no treneriem brauks ar šo pāri.»

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu