Samoilovs/J.Šmēdiņš atkrituši uz ceturto vietu pasaules rangā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš jaunākajā Starptautiskās Volejbola federācijas (FIVB) pasaules rangā zaudējuši vienu vietu un tagad atrodas ceturtajā pozīcijā.

Jau vēstīts, ka pēc spēlēšanas trijos «Grand Slam» finālos pēc kārtas Samoilovs/J.Šmēdiņš sasniedza otro ranga vietu, kas bija visu laiku augstākais rezultāts Latvijas pludmales volejbola vēsturē. Taču pēc neveiksmes pasaules čempionātā pirms nedēļas viena pozīcija tika zaudēta. Līdzīgi notikumi norisinājās arī iepriekšējā nedēļā, kad latvieši Gštādes «Grand Slam» noslēdza piektajā vietā, līdz ar to nācās zaudēt vietu arī pludmales volejbolistu rangā.

Samoilovs/J.Šmēdiņš tikuši pie 3820 punktiem, no trešās vietas, ko ieņem pasaules čempioni Aleksandrs Brouvers un Roberts Mēvsens no Nīderlandes, atpaliekot par simt punktiem.

Pirmajā ranga vietā atrodas Pedro Solbergs Salgado un Oskars Bruno no Brazīlijas, bet uz otro vietu pakāpušies Gštādes turnīra uzvarētāji brazīlieši Rikardo Santušs un Alvaro Filju.

Tikmēr cits Latvijas duets Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Pēda ieņem 25. vietu, bet Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš atrodas 27. pozīcijā.

Pasaules kausa seriāls turpināsies nākamnedēļ, kad ASV pilsētā Longbīčā risināsies kārtējais «Grand Slam» posms.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu