Samoilovs/Šmēdiņš pirmajā spēlē pārliecinoši uzvar mājiniekus (4)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš šovakar ar uzvaru sāka sāka Pasaules kausa «Grand Slam» posmu Longbīčā (ASV).

Turnīrā ar 3. numuru izliktais Latvijas duets ar 2-0 (21:14 un 21:15) pārspēja amerikāņus Stefordu Sliku/Keisiju Dženingsu, kuri turnīrā izlikti ar 30. numuru.

C apakšgrupas nākamajās spēlēs Samoilovs/Šmēdiņš trešdien spēkosies meksikāņiem Huanu Virgenu/Lombardo Ontiverosu (19.), bet ceturtdien pretī stāsies spāņi Pablo Errera/Adrians Gavira (14.).

Šovakar Longbīčas «Grand Slam» posmu uzsāka arī Ruslans Sorokins un Toms Šmēdiņš, kuri pirmajā mačā piekāpās čehiem Robertam Kufam/Janam Hadravam.

Atgādinām, ka trešais Latvijas duets Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Pēda tuvākajā laikā sacensībās nepiedalīsies, jo Pļaviņš atgūstas pēc meningīta, bet Pēda ārstē muguras savainojumu.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu