Samoilovs/Šmēdiņš turpina lieliski un spēlēs EČ pusfinālā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CEV/eventolive.it

Latvijas pludmales volejbola duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš šodien aizvadīja Eiropas čempionāta 1/4 fināla spēli pret duetu Ivers Horems/Geirs Eitūns no Norvēģijas.

Uzvaru ar rezultātu 2-0 (21:15, 21:13) svinēja latvieši, iekļūstot turnīra pusfinālā. Jāpiebilst, ka Norvēģijas duetam latvieši apakšgrupā zaudēja.

Pirmajā setā latvieši sākumā ieguva vadību - 7:3, 9:3, bet vēlāk sekoja 13:13. Turpinājumā latvieši atjaunoja vadību un izcīnīja uzvaru.

Otrais sets ritēja pēc līdzīga scenārija, tikai iekrātais pārsvars netika izsēts. 6:5, tad 8:5, 11:9 un 15:11. Seta galotnē Samoilovs/Šmēdiņš pretiniekus tuvāk nepielaida (17:12), bet visā setā uzvarēja ar 21:13.

Pusfināls norisināsies svētdien pulksten 11.00 pēc Latvijas laika. Pretī stāsies ar piekto numuru izliktie poļi Gžegožs Fijaleks un Mariušs Prudels.

«Apollo» jau ziņoja, ka Latvijas duets J apakšgrupā ar divām uzvarām un vienu zaudējumu ieņēma pirmo vietu un kvalificējās 1/8 finālam.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu