Samoilovs/Sorokins un Pļaviņš/Šmēdiņš zaudē otrajās spēlēs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Pasaules kausa trešajā posmā - Šanhajas «Grand Slam» turnīrā - pirmajos divos apakšgrupas mačos dažādām sekmēm startējuši Latvijas pludmales volejbola dueti.

Ar 17. numuru izliktie Aleksandrs Samoilovs/Ruslans Sorokins J apakšgrupas pirmajā spēlē ar 2-0 (26:24 un 21:19) pieveica vāciešus Davidu Klempereru/Ēriku Korengu (16.), bet otrajā mačā ar 0-2 (12:21 un 12:21) zaudēja turnīra pirmajam numuram - amerikāņiem Todam Rodžersam/Filipam Dalhauzeram.

Tikmēr Mārtiņš Pļaviņš/Jānis Šmēdiņš, kuri turnīrā izlikti ar 20. numuru, M apakšgrupas pirmajā spēlē ar 0-2 (25:27 un 19:21) sīvā cīņā piekāpās čehiem Premišlam Kubalam/Petram Benešam (13.), bet otrajā mačā ar 1-2 (15:21, 21:19 un 11:15) piekāpās spēcīgajam Brazīlijas pārim Rikardu/Kunja, kuriem turnīrā 4. numurs.

Apakšgrupu pēdējās spēles tiks aizvadītas piektdien, bet play-off kārtai kvalificēsies trīs spēcīgākie pāri no katras apakšgrupas.

Samoilovs/Sorokins piektdien tiksies ar ķīniešiem Žu Šunu/Li Dzjaņu (32.), bet Pļaviņš/Šmēdiņš spēkosies ar amerikāņiem Bredliju Kīnenu/Džonu Maijeru (29).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu