«Šampētera suņu lietā» veiktas vairākas ekspertīzes un iegūta dažāda veida informācija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Policija turpina izmeklēt gada sākumā plašu sabiedrības rezonansi izraisījušo gadījumu, kad pēc suņu uzbrukuma Pārdaugavā gāja bojā 1942. gadā dzimusi sieviete, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Aktīvu palīdzību izmeklēšanā Valsts policijas darbinieki saņem no Rīgas pašvaldības policijas un visas nepieciešamās pirmstiesas izmeklēšanas darbības tiek veiktas saskaņā ar prokuratūras norādījumiem.

Izmeklēšanas laikā veiktas vairākas ekspertīzes, to skaitā veikta arī ekspertīze uz sievietes ķermeņa atrastajām suņu spalvām, kas dod iespēju salīdzināt tās ar pārbaudāmo suņu spalvām.

Uzreiz pēc traģiskā negadījuma un pēc tam, kad policija izplatīja video, kurā bija redzami suņi, kas uzbruka sievietei, policijā vērsušies vairāki desmiti iedzīvotāju, sniedzot dažāda veida informāciju. Iedzīvotāju sniegtā informācija sadarbībā ar suņu ķērājiem regulāri tiek pārbaudīta - tiek apzināti suņi un pārbaudīta viņu iespējamā saistība ar traģisko negadījumu.

Informāciju par iespējami agresīviem suņiem likuma sargi saņēmuši no visas Rīgas teritorijas ne tikai no Šampētera apkaimes. Tomēr pēc desmitiem suņu pārbaudīšanas secināts, ka neviens no šiem suņiem nav saistīts ar 19. janvārī notikušo gadījumu. Rīgas policisti turpina meklēt suņus un joprojām aicina iedzīvotājus ziņot, ja viņiem ir jebkāda informācija, kas varētu būt izmantojama izmeklēšanā
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu