Foto: «Apollo»

Nekustamā īpašuma ieguldījumu pārvaldīšanas uzņēmums SIA «LASCO Investment» informē, ka kādreizējās sanatorijas «Rīgas līcis» teritorija Jūrmalā ir iznomāta Nemo kempinga ierīkošanai. «Rīgas līča» teritorija atrodas tikai dažu desmitu metru attālumā no jūras kāpu zonā slaveno Jūrmalas priežu ieskauta.

«Nemo kempings, kā šīs vasaras teritorijas nomnieks, tika piesaistīts, ņemot vērā Nemo piedzīvojumu akvaparka devumu atpūtnieku apkalpošanā Jūrmalā. Parka atrašanās pilsētā jau ilgstoši rada ievērojamu apmeklētāju plūsmu. Kā rāda līdzšinējā pieredze, Nemo akvaparka apmeklētāji vienlaikus izvēlas nakšņošanu un saules baudīšanu garākā laika posmā, tādējādi nodrošinot gan Jūrmalai, gan uzņēmējiem papildu ienākumus. Vienlaikus kempingu, kā centrālo dzīvošanas vietu, izvēlas tūristi, lai apvienotu Rīgas un Jūrmalas apkārtnes apmeklējumu ar peldēm jūrā,» saka Raitis Nešpors, «LASCO Invesment» vadītājs.

SIA «LASCO Investment» ir akciju sabiedrības «Latvijas kuģniecība» (LK) meitas sabiedrība, kas nodrošina LK piederošo nekustamo īpašumu pārvaldi un apsaimniekošanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp