Saniknots zemes īpašnieks ar akmeņiem apmētā atpūtnieku auto (226)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Svētdien kāds saniknots zemes īpašnieks apmētājis ar akmeņiem atpūtnieku auto, kas vēlējušies apskatīt Rīgas reģionā esošo Vilkaču priedi, ziņo policija.

Minētā Vilkaču priede atrodas Rīgas reģiona Siguldas novadā. Svētdien ap plkst.15:00 atpūtnieki ar savu «Honda» markas automašīnu bija vēlējušies tai piebraukt tuvāk un apskatīt tūrisma objektu, taču pēc brīža viņi pamanījuši, ka ceļa galā ir strupceļš, jo uz ceļa novietots šķērslis.

Braucēji mēģinājuši apgriezt automašīnu un doties prom, taču pēkšņi no tuvējās mājas izskrējis vīrietis, kurš acīmredzot bijis zemes īpašnieks un sācis agresīvi pavēlēt, lai automašīna nekavējoties pazūd no viņa privātīpašuma teritorijas, policijai situāciju atstāstīja cietušie.

Atpūtnieki zemes īpašniekam atvainojušies, taču tas nav līdzējis un vīrietis automašīnas virzienā sācis mest akmeņus, kā rezultātā tika sabojāts auto bagāžas nodalījuma vāks un izsists aizmugurējais stikls.

Kā policijai skaidroja cietušie, braucot uz šo objektu, pirms tam ceļā nav bijušas nekādas norādes par privātīpašumu vai to, ka teritorijā aizliegts iebraukt. Pēc incidenta cietušie vērsās policijā un par gadījumu uzsākts kriminālprocess par tīšu mantas bojāšanu.

Komentāri (226)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu