Saniknots žurnālists Azerbaidžānas izlases trenerim met ar tualetes papīru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Azerbaidžānas futbola valstsvienības galvenajam trenerim Bertijam Fogtsam kāds saniknots žurnālists metis ar tualetes papīra rulli.

Incidents notika svētdien Fogtsa preses konferencē Baku. Pēc pasākuma divi žurnālisti vācu speciālistam pasniedza krūku roku nomazgāšanai, bet trešais žurnālists Fogtsa virzienā meta tualetes papīra rulli.

Pēc aculiecinieku teiktā, Fogtss uz šādām žurnālistu izdarībām reaģējis pilnīgi mierīgi. Tomēr vācu speciālists jau esot uzrakstījis iesniegumu policijai un plāno tikties ar advokātiem.

«Savā dzīvē esmu daudz ko pieredzējis, taču nekas tamlīdzīgs vēl nebija bijis,» izteicās Fogtss. «Man trūkst vārdu.»

Visticamāk, žurnālisti tādā oriģinālā veidā pauda neapmierinātību ar Fogtsa darbu Azerbaidžānas izlases galvenā trenera amatā. 2012. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra A apakšgrupas mačā piektdien Azerbaidžānas izlase izbraukumā ar 1:2 zaudēja Kazahstānai.

A apakšgrupas kopvērtējumā pašlaik Azerbaidžāna un Kazahstāna ar trim punktiem ieņem pēdējās divas vietas, bet apakšgrupas līderpozīcijā ar 18 punktiem ir Vācija, kurai ar 11 punktiem seko Beļģija.

Fogtss, kura vadībā Vācijas izlase 1996. gadā triumfēja Eiropas čempionātā, par Azerbaidžānas valstsvienības galveno treneri strādā kopš 2008. gada.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu