«Sapņu komanda 1935» jau atkal uzvar filmu festivālā Amerikā (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Andreja Ēķa un Aigara Graubas pēdējā spēlfilma «Sapņu komanda 1935» (Dream Team 1935) turpina gūt sasniegumus filmu pasaulē.

Šoreiz filma ieguvusi balvu par labāko drāmu, kā arī Aigars Grauba saņēma labākā režisora godu. Brekenridžas filmu festivāls ir viens no vecākajiem filmu festivāliem ASV.

Kopš izplatīšana sākusies ārzemēs šī gada aprīlī, filma piedalījusies 15 internacionālos filmu festivālos, to skaitā ASV, Japānā, Ķīnā, Eiropā, Krievijā un Ukrainā.

Šī gada novembrī filma iznāks uz iTunes platformas un tiks laists klajā filmas internacionālais DVD. Filma uz iTunes un DVD būs pieejama gan angļu un latviešu valodās, gan ar titriem franču, vācu, lietuviešu, krievu, holandiešu, spāņu, ķīniešu un japāņu valodās. iTunes portālā «Dream Team 1935» būs pirmā spēlfilma no Latvijas, kas piedāvāta gan dublēta angļu valodā, gan ar svešvalodas titru izvēli.

Jau iepriekš rakstījām

  • «Sapņu Komanda 1935» ir pieejama DVD formātā vairākās tirdzniecības vietās arī visā Latvijā: Filmshop (Alfa), Supernetto, Prisma, Rimi , lielākajos Maxima, Elkor, Narvesen , Cenuklubs.lv, Krūza, Elvi un SKY.
Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu