Šarapova saderinājusies ar «Lakers» basketbolistu Vujačiču

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pēdējo divu sezonu NBA čempionvienības Losandželosas «Lakers» aizsargs Saša Vujačičs atklājis, ka ir saderinājies ar krievu tenisa zvaigzni Mariju Šarapovu, vēsta ziņu aģentūra «The Associated Press».

«Mēs esam saderinājušies un abi esam ļoti laimīgi,» pirms pārbaudes spēles pret Goldensteitas «Warriors» sacīja Vujačičs.

Trīskārtējās «Grand Slam» turnīra čempiones pārstāve šo informāciju apstiprināja.

Vujačičs atklāja, ka viņš izteicis bildinājumu pāra viena gada kopā būšanas jubilejā, taču kāzu datums vēl nav noteikts.

Slovēņu aizsargs nedēļu pēc gūtā smadzeņu satricinājumu, saduroties ar savu komandas biedru Lamāru Odomu, atgriezās laukumā. 26 gadus vecais Vujačičs «Lakers» komandā spēlē kopš 2004. gada. Aizvadītajā sezonā Vujačičs aizvadīja 62 regulārā čempionāta spēles, kurās vidēji laukumā pavadīja 8,6 minūtes un guva 2,8 punktus.

Šarapova ieguva pirmo titulu 2004. gada Vimbldonas turnīrā, kad viņa bija tikai 17 gadus veca. 2006. gadā viņa triumfēja arī prestižajā «U.S. Open» turnīrā, bet 2008. gadā «Australian Open» turnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu