Šarapova traumas dēļ atsauc dalību no «US Open» (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Šī brīža pasaules trešā tenisa rakete Marija Šarapova no Krievijas pleca traumas dēļ atsaukusi dalību no gaidāmā ASV atklātā čempionāta.

Četrkārtējā «Grand Slam» turnīru uzvarētāja, kura Ņujorkā triumfēja 2006. gadā, cieš no iekaisuma labajā plecā. Viņa atzinusi, ka izstāšanās bijusi «tiešām smags lēmums».

«Kopš Vimbldonas esmu izdarījusi visu, ko varēju, lai savestu sevi gatavībā, tomēr nepietika laika,» Šarapova atzina savā «Facebook» profilā ievietotā paziņojumā.

Pagājušajā nedēļā Šarapova piedalījās Sinsinati WTA «Premier» turnīrā, bet jau pirmajā mačā piekāpās amerikānietei Sloeinai Stīvensai. Pēc šīs cīņas Šarapova pārtrauca sadarbību ar treneri Džimiju Konorsu, turklāt tas notika vien pēc viena kopējā mača.

Tāpat šonedēļ viņa ieguva milzīgu publicitāti, kad paziņoja, ka uz ASV atklātā čempionāta laika vēlētos mainīt uzvārdu un kļūt par Šugarpovu, reklamējot savu konfekšu brendu.

ASV atklātajā čempionātā, kas sāksies pirmdien, ar pirmo numuru izlikta būs pašreizējā čempione Serēna Viljamsa no ASV. Otrais izliktās numurs ticis baltkrievietei Viktorijai Azarenkai, bet ar trešo numuru tagad turnīrā startēs Agņeška Radvanska no Polijas.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu