Saša Barons Koens piedalīsies kinolentē «The Dictator»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/SIPA

Filmas «Borat» («Borats») zvaigzne Saša Barons Koens piedalīsies jaunā kinolentē «The Dictator», kuras pirmizrāde plānota 2012.gada 11.maijā, ceturtdien paziņoja kinostudija «Paramount Pictures».

58 miljonus ASV dolāru vērto projektu režisēs Lerijs Čārlzs, kurš ir veidojis arī komēdijas «Borats» un «Bruno». Savukārt scenārija radīšanā sadarbojušies pats Koens, Aleks Bergs, Džefs Šafers un Deivids Mandels.

Kinostudijas pārstāve pavēstīja, ka uzņemšanas darbi tiks sākti pavasarī.

Filma tiks balstīta uz romānu «Zabibah and the King», kurš 2000.gadā ieguva plašu popularitāti Irākā. Romāna autors izmanto pseidonīmu «The Author» («Autors»), taču tiek uzskatīts, ka tā tapšanā lielu lomu spēlējis Irākas bijušais prezidents Sadams Huseins.

39 gadus vecais Koens 2006.gadā piedalījās kinolentē «Borats», kurā viņš attēloja antisemītisku reportieri no Kazahstānas, kurš apmeklē ASV. Kinolentes kases ieņēmumi sasniedza 260 miljonus ASV dolāru. Savukārt 2009.gadā tapa filma «Bruno», kurā viņš atveido homoseksuālu austriešu modes žurnālistu, kurš vēlas iekarot Holivudu. Šī kinolente ienesa vien 140 miljonus ASV dolāru lielu peļņu.

Pagājušajā gadā tika paziņots, ka tiks veidota biogrāfiska filma par Frediju Merkūriju, kas atspoguļos mūziķa slavas dienas grupas «Queen» sastāvā, un par galvenās lomas atveidotāju tika apstiprināts tieši Koens.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu