Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

«Saskaņas centra» deputāta kandidāts rupji nolamā vēlētājus (615)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Politiskās apvienības «Saskaņas centrs» (SC) deputāta amata kandidāts Marats Kasems, kurš kandidēja uz vietu Salaspils novada domē, rupji nolamājis vēlētājus.

Internetā publicētajā video Kasems velta savus vārdus visiem vēlētājiem, kas nav balsojuši par viņa pārstāvēto politisko spēku, šādi acīmredzot paužot sašutumu par, viņaprāt, mazo SC pārstāvniecību jaunievēlētajā domē.

«[..] Šodien jūs nobalsojāt par [partijas «Vienotība» deputāta amata kandidātu Raimondu] Čudaru. Par šito [cenzēts]… Par viņa partiju «Vienotība» [cenzēts]. Bet vajadzēja balsot par «Saskaņas centru». Un jūs izdarījāt nepareizi, jūs balsojāt par «Visu Latvijai!», «Vienotību» un zaļajiem zemniekiem. Jūs dzīvosiet četrus gadus [cenzēts], un katru rītu celsieties un nožēlosiet savu izvēli. Ēdīsies visādu mēslu un domāsiet, kur ir nauda [cenzēts],» sacīja Kasems.

Kā liecina Centrālās vēlēšanu komisijas mājaslapā publicētā informācija, no SC Salaspils novada domē ievēlēti četri deputāti, taču Kasems palicis vien astotajā vietā. Par viņu plusiņus ievilcis 131 cilvēks, bet svītrojuši 44 vēlētāji.

Brīdinām, ka video dzirdama necenzēta leksika!

Komentāri (615)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu