Sasniedz virsotnes ar maija «Cosmo»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

«Nemainies tāpēc, ka to vēlas citi. Dari to, ko saka tava sirds,» savā jaunākajā slejā raksta «Cosmo» galvenā redaktore Santa Kristiāna Zāmuele. Līdzīgu dzīves filozofiju atradīsi arī intervijā ar maija «Cosmo» vāka modeli Heidiju Klumu, kura 36 gadu vecumā ir gan forša četru bērnu mamma, gan supermodele, gan biznesa haizivs. Kā viņa to visu spēj apvienot? «Es vienkārši zinu, kā organizēt un būt augšgalā,» atklāj Heidija.

Ja arī tu vēlies sasniegt virsotnes, vienalga privātajā dzīvē vai karjerā, tad jaunākais «Cosmo» ir tavs īstais sabiedrotais! Piemēram, raksts «Kā mīlēt pēc saviem noteikumiem» ļaus tev piekļūt tuvāk savai seksuālajai identitātei, jo līdz ar ekspertu ieteikumiem, kā atpazīt un izbaudīt savas slēptākās erotiskās vēlmes, «Cosmo» publicē arī populāru sieviešu pārdomas par viņu ceļu uz baudu. Savukārt rūdītām vientuļniecēm noderēs diezgan barga analīze par viņām tuvo tēmu, proti, kāpēc dažas sievietes nespēj izveidot ilgstošas attiecības un kā beidzot lauzt šo apburto loku.

Ja mīlas frontē tevi viss apmierina, tad jāķeras klāt karjerai. «Cosmo» modes redaktore, iedvesmojoties no spēcīgām sievietēm TV ekrānā, tev sagatavoja lielisku tērpu piedāvājumu, ar kuriem tu būsi līdere ne tikai projektu vadībā, bet arī biroja ģērbšanās stilā. Pirms tam gan izlasi rakstu par pašpārliecinātības efektu. Tas ir balstīts uz jaunākajiem pētījumiem un psihologu novērojumiem, tāpēc piedāvā vēl nedzirdētas metodes, kā nokļūt situācijās, kurās tu būsi ieguvēja. Pavisam drīz ar tevi atkal sāks notikt tikai labas lietas!

Taču īpašu tavu uzmanību noteikti ir pelnījis veselības raksts, kurā uz «Cosmo» lasītāju jautājumiem par nogurumu un pilnvērtīgu miegu atbild speciālisti, kuru ikdiena ir nemitīga cīņa par to, lai cilvēki dzīvotu sabalansētāku, mierīgāku dzīvi un nemocītos ar nogurumu. Jo, lai spētu atrasties virsotnē, ir jāiemācās atslābināties mežonīgajā dzīves virpulī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu