Šatanam līgums ar KHL klubu uz pārbaudes laiku

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pazīstamais slovāku uzbrucējs Miroslavs Šatans noslēdzis pārbaudes laika līgumu ar Slovākijas komandu Bratislavas «Slovan», kas gaidāmajā sezonā debitēs Kontinentālajā hokeja līgā (KHL).

37 gadus vecais Šatans «Slovan» rindās spēlēja arī aizvadītajā sezonā, kļūstot par Slovākijas čempionāta labāko vārtu guvēju.

Pagājušajā sezonā Šatans piedalījās 49 Slovākijas čempionāta regulārās sezonas spēlēs, kurās guva 23 vārtus un veica 29 rezultatīvas piespēles. Savukārt 12 izslēgšanas turnīra mačos pieredzējušā uzbrucēja rēķinā astoņi vārti un 14 piespēles.

Iepriekšējā sezonā «Slovan» komandā spēlēja arī Latvijas aizsargi Māris Jass un Aleksandrs Jerofejevs.

Šatans arī 2010./2011. gada sezonu iesāka «Slovan» komandā, tomēr vēlāk pārcēlās uz Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto KHL klubu Maskavas «Dinamo». Maskavas vienību Šatans pārstāvēja astoņos mačos, gūstot vienus vārtus un veicot divas rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu