Sātīga kāpostu zupa ziemas dienai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.povarenok.ru

[s:36329] 

Nepieciešams:

0,5 kg cūkgaļas
300g skābu kāpostu
5 kartupeļi
sīpols
2 burkāni
biete
3 ēdamkarotes tomātu pastas
sāls
pipari
eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Gaļu liek ūdenī, uzvāra, noputo, pieliek kāpostus un vāra gatavus.
Kartupeļus sagriež stienīšos, burkānus un bietes sarīvē.
Sagrieztu sīpolu eļļā apcep, pieliek burkānus un bietes, turpina cept, tad pieliek kartupeļus, apcep, pieliek tomātu pastu, uzliek vāku un pasautē, līdz viss gatavs.

Kad kāposti izvārījušies, gaļu izņem, sagriež gabaliņos, pieliek zupai. Beigās zupai pieliek sautētos dārzeņus, sāli, piparus, pasniedz ar skābo krējumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu