Sātīga zupa aukstam laikam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Nepieciešams:

500 g cauraugušas cūkgaļas
1 biete
1/3 kāposta
2 burkāni
1 paprika
selerija sakne
4 kartupeļi
sālītas sēnes
1 mazā kārba pupiņu
ķiploks
lauru lapa
sāls
pipari

Pagatavošana:

Cūkgaļu vāra, noputo. Gaļai pieliek sagrieztus kāpostus, rīvētu burkānu un selerija sakni, rīvētu bieti, lauru lapu. Vāra, līdz saknes un gaļa gandrīz mīksti, tad pieliek sagrieztus kartupeļus un papriku. Zupai pieliek sagrieztas sālītas sēnes un pupiņas, piespiež ķiploku, pieliek piparus, uzvāra, tikai tad pieliek sāli, jo sēnes jau ir sālītas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu