Satiksmes ierobežojumi autoceļu rekonstrukcijas darbu zonās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts autoceļu tīklā sākusies intensīva ceļu remontdarbu sezona, būvdarbi notiek 34 objektos, līdz ar to satiksmes dalībniekiem jārēķinās ar satiksmes organizācijas pagaidu izmaiņām darbu vietu tuvumā.

Tāpat ceļu uzturēšanas ietvaros tiek veikta arī ceļu segumu un aprīkojuma sakārtošana pēc ziemas.

Satiksmes ierobežojumi autoceļu rekonstrukcijas darbu zonās:

Daugavpils virzienā rekonstrukcijas darbi uz valsts galvenajiem autoceļiem noris Ķeguma novada teritorijā uz autoceļa A6 Rīga – Daugavpils. Darbu zonā ierobežots maksimālais atļautais braukšanas ātrums līdz 70 km/st.

Skrīveru novadā turpinās Dīvajas tilta rekonstrukcija autoceļa A6 Rīga – Daugavpils 73. kilometrā. Rekonstrukcijas darbu zonās noteikts maksimālais atļautais braukšanas ātrums 20 km/st. un satiksme tiek organizēta pa vienu joslu ar luksoforu palīdzību.
 
Remontdarbu posmi aprīkoti ar autovadītājus informējošām ceļa zīmēm.

Aicinām autovadītājus ievērot satiksmes organizācijas kārtību būvobjektos un rēķināties ar papildu braukšanas laiku ieviesto satiksmes ierobežojumu dēļ!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu