Satiksmes ierobežojumi autoceļu rekonstrukcijas darbu zonās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Latvijas Valsts ceļu apkopotā informācija liecina, ka braukšanas apstākļi pa valsts autoceļiem ir apmierinoši. Bez nokrišņiem, gaisa temperatūra no +14ºC līdz +18ºC. 

Valsts autoceļu tīklā turpinās intensīva ceļu remontdarbu sezona, būvdarbi notiek 33 objektos, līdz ar to satiksmes dalībniekiem jārēķinās ar satiksmes organizācijas pagaidu izmaiņām darbu vietu tuvumā. 

Tāpat ceļu uzturēšanas ietvaros tiek veikta arī ceļu segumu un aprīkojuma sakārtošana pēc ziemas. 

Satiksmes ierobežojumi autoceļu rekonstrukcijas darbu zonās:

Iecavas novadā noris Rīgas ielas, kas ir valsts galvenā autoceļa A7 Rīga – Bauska posms, rekonstrukcijas darbi posmā no 42,90. – 44,80. km. Ir slēgta kustība Rīgas ielas labajā pusē. Bauskas virzienā ir ieviesta vienvirziena kustība. Rīgas virzienā kustība ir novirzīta pa apbraucamajiem ceļiem. Ir ieviesta reversīvā kustība ar luksoforiem.
 
Remontdarbu posms aprīkots ar autovadītājus informējošām ceļa zīmēm.  

Aicinām autovadītājus ievērot satiksmes organizācijas kārtību būvobjektos un īslaicīgajās ceļu remonta vietās, kā arī rēķināties ar papildu braukšanas laiku ieviesto satiksmes ierobežojumu dēļ!

www.lvceli.lv,www.celugids.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu