Satiksmes ierobežojumi uz tilta pār Mīlgrāvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka sakarā ar tilta pār Mīlgrāvi deformācijas šuvju remontdarbiem, no 23.jūlija līdz 21.septembrim tiks noteikti satiksmes ierobežojumi. Remontdarbi uz tilta notiks trīs posmos.

Transportlīdzekļu vadītājiem un gājējiem jārēķinās, ka remontdarbu pirmajā posmā no 23.jūlija līdz 12.augustam uz tilta tiks slēgta labā malējā josla un ietve virzienā uz Rīgas centru. Transportlīdzekļu kustība tiks organizēta pa reverso joslu virzienā uz Centru, bet virzienā uz Mīlgrāvi transporta kustība bez ierobežojumiem - pa malējo joslu.

Savukārt otrajā tilta remontdarbu posmā, no 13.augusta līdz 2.septembrim tiks slēgta reversā josla. Transporta kustība tiks organizēta pa malējām joslām, pa vienai braukšanas joslai katrā virzienā.

Tilta remontdarbu trešajā posmā, no 3.setembra līdz 21.septembrim tiks slēgta labā malējā josla un ietve virzienā uz Mīlgrāvi. Transporta kustība tiks organizēta pa reverso joslu virzienā uz Mīlgrāvi, savukārt virzienā uz Rīgas centru transporta kustība bez ierobežojumiem - pa labo malējo joslu.

Transporta līdzekļu vadītāji aicināti sekot līdzi ceļa zīmēm, kā arī būt saprotošiem attiecībā pret citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu