Saulieša un Mickēviča «Toros» zaudē arī VHL pusfinālsērijas otrajā spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas uzbrucēju Kaspara Saulieša un Artūra Mickēviča pārstāvētā Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) čempionvienība Ņeftekamskas «Toros» ceturtdien cieta zaudējumu arī otrajā izslēgšanas turnīra pusfināla sērijas spēlē.

«Toros» savā laukumā ar 2:3 (0:0, 2:3, 0:0) piekāpās Kazahstānas komandai Karagandas «Sariarka», sērijā līdz četrām uzvarām nonākot iedzinējos ar 0-2.

Saulietis šo maču aizvadīja «Toros» pirmajā uzbrucēju virknējumā, ar rezultativitāti neizceļoties, bet Mickēvičs spēlei pieteikts nebija.

Šīs sezonas 13 izslēgšanas turnīra spēlēs Saulietis izcēlies ar trim vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm, kamēr Mickēvičs piedalījies vien septiņos mačos, ar rezultativitāti neizceļoties.

Abas nākamās sērijas spēles norisināsies «Sariarka» laukumā.

«Sariarka» komandas rindās regulārās sezonas izskaņā divas reizes bija pieteikts Latvijas aizsargs Artūrs Salija, kurš nu jau trenējas ar valstsvienības kandidātiem pirms Minskā gaidāmā pasaules čempionāta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu