Saulkrastos notiks amerikāņu auto salidojums; slēgs satiksmi (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Saulkrasti ir ne tikai klusa, jauka un bezgala viesmīlīga pilsēta pie jūras, bet arī vieta, kur jau ceturto gadu norisināsies Latvijā unikāls amerikāņu automašīnu īpašnieku salidojums.

Uz biedrības «Amerikāņu auto klubs» rīkoto salidojumu, kas norisināsies 8.jūnijā, tiek spodrinātas un vestas automašīnas ne tikai no visām Latvijas malām, bet arī no Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Baltkrievijas un Krievijas. Automašīnas pārstāv laika posmu no pagājušā gadsimta 20-tajiem gadiem, līdz pat mūsdienām.

Saulkrastos būs apskatāmi turpat vai katru 20. gadsimta dekādi pārstāvoši automobiļi. Spārnotie auto būs no 50.gadiem, 60.-70. pārstāvē ASV autobūves lepnums «Cadillac», ar muskuļiem leposies »Mustang», «Corvette», «Camaro» un «Firebird». Būs apskatāma arī filmas «Atpakaļ nākotnē» («Back to the Future») zvaigzne «DeLorean», kas ir vienīgais šāds automobilis visā Latvijā.

Pasākuma laikā no plkst. 8.00 līdz 21.00 satiksmei tiks slēgta Ainažu iela posmā no Raiņa ielas līdz Vidrižu ielai. Sabiedriskais transports tiks novirzīts pa A.Kalniņa ielu. Posmā no Vidrižu ielas līdz A.Kalniņa ielai tiks atļauta automašīnu novietošana Ainažu ielas malās pasākuma apmeklētājiem. Tāpat būs atļauta automašīnu novietošana Ainažu ielas malā.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu