Šausminošā avārija Jūrmalā: auto traucies milzīgā ātrumā; vadītājs bijis sodīts par ātruma pārsniegšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Automašīna, kas, pagājušajā naktī avarējot, līdzi paņēma četru jauniešu dzīvības, traukusies milzīgā ātrumā, kas varētu būt no 120 līdz pat 200 kilometriem stundā (km/h), pieļauj Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes priekšnieks Artis Velšs.

«Pēc sākotnējās notikuma vietas apskates mums ir pamats uzskatīt, ka ātrums bijis ļoti liels. Pēc ekspertu sākotnējām aplēsēm minimālais iespējamais ātrums varētu būt bijis no 120 km/h līdz pat 200 km/h, jo no automašīnas nekas pāri nebija palicis,» Latvijas Televīzijai pastāstīja Velšs.

Jaunietis, kurš, visticamāk, bijis pie stūres, šā gada februārī jau sodīts par ātruma pārsniegšanu - vietā, kur atļauts braukt ar ātrumu 50 km/h, viņš braucis ar 96 km/h. Ekspertīzē arī tiks pārbaudīts, vai braucēji bijuši alkohola reibumā.

Jau ziņots, ka pagājušajā naktī Jūrmalā, avarējot automašīnai «BMW 740», dzīvību zaudēja četri jauni cilvēki.

Valsts policijas pārstāve Zane Arāja portālam «Apollo» pavēstīja, ka ap plkst.1.20 automašīna «BMW 740» nobrauca no ceļa, sadūrās ar diviem apgaismes stabiem un iebrauca kokā. Pēc sadursmes automašīna sadalījās vairākās daļās.

Noskaidrots, ka minētā automašīna BMW uz viena no bojā gājušā jaunieša vārda reģistrēta tikai 23. martā, atklāj policijā.

Negadījuma rezultātā bojā gājuši 1991., 1992., 1993. un 1994. gadā dzimuši jaunieši.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu