Savickis: Jaunas halles būvniecība varbūt pat nekad neatmaksātos (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Rīgas «Dinamo» padomes priekšsēdētājs Juris Savickis intervijā laikrakstam «Diena» norāda, ka «Arēnā Rīga» arī turpmāk notiks ne tikai hokeja, bet arī citu sporta veidu un kultūras pasākumi.

«Mana galvenā doma bija tāda - un to parāda visa hokeja un sporta dzīve -, ja komandai nav savas bāzes, tai nav arī stabilas nākotnes,» lēmumu iegādāties «Arēnu Rīga» pamato Savickis. «Ja komandai ir sava bāze - un tas attiecas uz basketbola klubiem, tenisa klubiem, futbola klubiem, un tas ir pareizi arī priekš hokeja komandas -, tad var runāt par nākotni.»

Savickis piebilst, ka viens no noteikumiem uzņemšanai KHL esot bijis tāds, ka ar laiku «Dinamo» ir jābūt savai sporta bāzei.

Tāpat kluba padomes priekšsēdētājs norāda, ka tikuši apsvērti arī varianti par multihalles būvniecību, taču secināts, ka labāks variants esot iegādāties «Arēnu Rīga». «Ņemot vērā arī pašu galveno jautājumu, ka divām tāda līmeņa arēnām Rīgā, kādas būtu vajadzīgas, būtu ļoti grūti konkurēt. Un vienai no tām būtu lieli zaudējumi. Varbūt pat tā neatmaksātos nekad. Tāpēc būtu ļoti grūti piesaistīt investīcijas

Savickis piebilst, ka tikai ar hokeju «Arēna Rīga» nevarēs izdzīvot, tādēļ turpinās līdz šim piekopto stratēģiju - arēnā tiks rīkoti arī citu sporta veidu un kultūras pasākumi.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu