Savvaļas dzīvnieki «National Geographic» fotoizstādē (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Līdz 23. februārim tirdzniecības centra Spice (Lielirbes iela 29, Rīga) pirmajā stāvā būs apskatāma pasaulslavenā žurnāla «National Geographic» labāko fotogrāfu darbu izstāde «Migrācijas» (Great Migrations).

Melnās Savvaļas dzīvnieki vienmēr ir kustībā – tie skrien, lido, rāpo un peld, lai ēstu, vairotos un izdzīvotu. «National Geographic» kolekcijas attēlos iemūžināts iespaidīgais dzīvnieku pārvietošanās process, kas ir daudzu sugu trauslās eksistences jautājums, cīņa starp dzīvību un nāvi mūsdienu mainīgajā pasaulē. Atskatoties uz Latvijas sabiedrībai zīmīgo notikumu – žurnāla «National Geographic» izdošanu latviešu valodā, un turpinot zīmola raksturīgās iezīmes spodrināšanu, fotoizstāde Migrācijas tika izstādīta tirdzniecības centrā visai ģimenei Spice.

Izstādē ir aplūkojamas vairāk nekā 20 fotogrāfijas ar savvaļas dzīvnieku migrāciju uz sauszemes, ūdenī un gaisā, kā arī cilvēku ietekmi uz vidi un ar to saistīto problemātiku. Tostarp arī izcilā fotogrāfa, «National Geographic» grāmatas «Paradīzes putni» līdzautora un kaislīga ornitologa Tima Lāmana (Tim Laman) darbi. Viņa bildes ir iekļuvušas 35 žurnāla «National Geographic» izdevumos dažādās pasaules vietās.

Šī ir jau otrā, bet noteikti ne pēdējā «National Geographic» izstāde, ko žurnāls «National Geographic» latviešu valodā ir atvedis uz Latviju. Apmeklētāji bez maksas aicināti apskatīt izstādi.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu