«Scissor Sisters» atzīmēs «Palladium» gada jubileju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau šo svētdien, 16. Septembrī, koncertzāles «Palladium» gada jubilejā uzstāsies ekstravagantā ņujorkiešu grupa «Scissor Sisters». Biļetes uz koncertu nopērkamas Biļešu Serviss kasēs un «bilesuserviss.lv». Biļetes cena LVL 24.  

Nesenā intervijā, grupas vokāliste Ena Matronika (Ana Matronic) atklāja, ka gaidāmais koncerts liks apmeklētājiem justies kā «visu laiku foršākajā ballītē», piebilstot, ka šovs būšot «aizraujošs un enerģisks». Kā atzīmēja māksliniece, koncertā tiks izpildītas dziesmas no Scissor Sisters jaunā albuma «Magic Hour» (2012), kā arī klausītāju iemīļotās dziesmas no grupas iepriekšējiem ierakstiem.

Atceroties «Scissor Sisters» pirmo koncertu Latvijā 2010. gada Positivus festivālā, Ena izteica neviltotu sajūsmu par to, cik patīkami pārsteigti grupas dalībnieki jutušies par sirsnīgo sagaidīšanu, piebilstot ka uzstāšanās festivālā bijusi «lieliska un jautra».

Scissor Sisters uzstāsies koncertzāles «Palladium» gada jubilejas svinībās jau svētdien, 16. septembrī. Biļetes nopērkamas «Biļešu Serviss» kasēs un «bilesuserviss.lv». Biļetes cena LVL 24.

Pirmos simts jubilejas viesus gaidīs īpašs pārsteigums – gabaliņš no konditorijas «Junge» svētku kūkas un šampanietis.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu