SEB banka piešķir finansējumu «Albatross Residence» būvniecībai klusajā centrā (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Turpinot attīstīt savas pozīcijas dzīvojamo māju finansēšanas tirgū, SEB banka piešķīrusi 1.9 miljonu lielu aizdevumu SIA «I un MC» jaunas un mūsdienīgas dzīvojamās mājas «Albatross Residence» būvniecībai, portālu «Apollo» informēja SEB bankas ārējās komunikācijas projektu vadītāja Kristīne Martinsone.

Daudzdzīvokļu māja «Albatross Residence» atrodas Rīgas klusajā centrā, Vēžu ielā 12, blakus dzīvojamai mājai «Albatross». Sešos mājas stāvos plānots izvietot 45 komfortablus un modernus dzīvokļus. «Albatross Residence» būvniecība tika uzsākta jau 2012. gada rudenī, bet nodošana ekspluatācija plānota 2013. gada rudenī.

SEB bankas Nekustamo īpašumu finansēšanas pārvaldes vadītājs Viktors Bolbats: „SEB bankas sadarbība ar uzņēmumu I un MC sākās jau pirms vairākiem gadiem. Šo gadu laikā finansējām vairākus mājokļu projektus Rīgā un Jūrmalā, bet galvenais ir veiksmīgi pārvarētais grūtais laiks nekustamā īpašuma nozarē, kas liecina par abu pušu profesionalitāti un uzticamību. „Albatross Residence» projekta celtniecības finansēšana, kā arī gandrīz pilnībā atmaksātais piešķirtais aizdevums projektam «Dubultu Rezidence», liecina, ka nekustamā īpašuma tirgus Latvijā, tai skaitā augstākās klases īpašumiem, atdzīvojas, un aug pieprasījums pēc kvalitatīviem mājokļiem. «Albatross Residence» būvniecībai piešķirtais finansējums ir pierādījums tam, ka līdz šim īstenotā sadarbība ir bijusi veiksmīga, un mēs turpināsim to attīstīt arī nākotnē.»

SIA «I un MC» valdes loceklis Aleksandrs Zindmans: «Albatross Residence» ir projekts pragmatiskiem cilvēkiem, investoriem un vienkārši klientiem, kas vēlas dzīvot piecu minūšu braucienā no Vecpilsētas. Tāpat kā visiem kompānijas projektiem, mūsu prioritāte – nopelnot saprātīgu peļņu akcionāriem – radīt iespēju dzīvot komfortablās, rūpīgi pārdomātās mājās, kuru celtniecība tiek veikta, ņemot vērā vissaudzīgāko attieksmi pret apkārtējo vidi. Esam gandarīti, ka mūsu biznesa stratēģija vienmēr rod sapratni un finansiālu atbalstu SEB bankā».

«I un MC» attīsta dzīvojāmo māju projektus, kā arī sniedz atbalstu nekustāmā īpašuma pārvaldīšanā. Realizējāmo projektu vidū - Dubultu Rezidence, Purvciema projekts, Albatross Residence, Amber Apartment un citi.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu