Sekss, alkohols un narkotikas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

«Ballītē es (17) iepazinos ar ļoti jauku zēnu. Tikko viens otru ieraudzījām, iemīlējāmies līdz nemaņai un drīz vien jau bijām pie manis mājās.

Lai gan viņš jau bija diezgan jautrā prātā, izdzērām vēl vienu kolu ar rumu, pēc tam sākām čubināties uz dīvāna. Jutu, ka viņš grib gulēt ar mani, es pati arī gribēju. Viņš skūpstīja manas krūtis un glāstīja kājstarpi. Man bija brīnišķīgs orgasms.

Lai viņš varētu ienākt manī, satvēru viņa peni — bet tas bija pavisam slābs! Mēģināju viņu uzbudināt ar glāstiem. Lai gan jutu, ka viņš mani vēlas, nekas nesanāca. Pēkšņi viņš izrāvās, aizpogāja džinsus un pēc brīža jau bija prom. Ko es izdarīju nepareizi?»

«Mani (19) pierunāja kopā ar draudzeni iedzert «Ecstasy» un pēc tam nodarboties ar seksu. Draugs domāja, ka tas būšot neaprakstāmi! Sākumā tiešām bija fenomenālas izjūtas, un mēs kādu laiku tā darījām diezgan bieži.

Bet tad pēkšņi parādījās negaidītas sekas: ja nebiju iedzēris «Ecstasy», radās grūtības ar erekciju vai arī tā ļoti ātri pazuda. Pēc tam izmēģināju citas «zālītes». Protams, draudzene katru reizi bija diezgan neapmierināta, un galu galā viņa mani pameta.»

Jau Šekspīrs ir teicis, ka alkohols gan atmodina vēlmi, bet atņem spēju to piepildīt. Viņš taču saprata mīlestību, ja jau uzrakstīja visu laiku lielāko mīlas stāstu «Romeo un Džuljeta».

Divatā izdzerta glāze vīna var būt patīkams uzmundrinājums un reizē jauks rituāls pirms tuvības. Taču alkoholam ir mānīga daba — tas uzmundrina un noņem spriedzi, palīdz satuvināties, bet reizē arī veicina paviršību partnera izvēlē, kurai bieži vien seko rūgta atmoda. Alkohols uzkurina kaisli, bet, ja zēns iedzēris pārāk daudz, vārda tiešā nozīmē viņš tiešām kļūst slābs, neraugoties uz to, ka aiz vēlēšanās varētu vai nomirt.

Pārlieku liels alkohola daudzums pazemina un bremzē seksualitāti. Alkohola ietekmē bieži vien gadās, ka erekcija gan parādās, bet zēns nekādi nevar tikt līdz orgasmam. Un, sviedriem līstot, pulēdamies visu paveikt perfekti, viņš nonāk tikpat dziļā frustrācijā, kā jūtot, ka penis ir pārāk mīksts, lai iekļūtu meitenē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu