Selīna Diona gribētu ierakstīt dziesmu ar Eminemu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: blazzzinred [vancityhotshots], CC BY-ND 2.0

Kanādiešu dziedātāja Selīna Diona vēlētos ierakstīt dziesmu ar reperi Eminemu, lai kļūtu «stilīgāka» sava pusaugu dēla acīs, vēsta portāls «AccessHollywood.com».

«Es noteikti neesmu viņa mīļākā dziedātāja,» smejoties sacīja Diona, atbildot uz jautājumu, vai 12 gadus vecais Renē Čārlzs klausās viņas ierakstus. «Taču es esmu viņa mīļākā mamma. Tas ir galvenais.»

Renē Čārlza iecienītākais izpildītājs ir Eminems. Jautāta, vai gribētu ierakstīt duetu ar reperi, Diona pārliecinoši atbildēja: «Ļoti labprāt!».

Dziedātāja izpelnījās Renē Čarlza atzinību, kad viņš uzzināja, ka jaunāko singlu «Loved Me Back to Life» sarakstījusi popmūzikas dziedātāja un dziesmu autore Sia Fērlere.

«Kad pateicu, ka manu dziesmu sarakstījusi Sia, viņš nemaz neticēja,» atceras Diona. «Viņš tam nespēja noticēt, jo es taču neesmu stilīga, neesmu nekāda Riana!»

«Paldies, Sia, varbūt tas man palīdzēs!» jokoja dziedātāja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu