Serbu pilsētas mērs kabinetā glabās Šūmahera formulas riepu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Serbijas pilsētas Jagodinas mēra Dragana Markoviča rīcībā nonākusi Pirmās formulas (F-1) leģendas Mihaela Šūmahera formulas riepa, kuru viņš apņēmies glabāt savā darba kabinetā.

Minēto riepu Šūmahers izmantoja 2006. gadā, kad «Ferrari» komandas sastāvā triumfēja Ķīnas «Grand Prix» izcīņā.

Pēc kāda biznesa darījuma noslēgšanas starp «Ferrari» un Jagodinas pilsētu riepa Markovičam tika piedāvāta kā dāvinājums no Itālijas kompānijas puses.

«Tā ir pati prestižākā balva, kādu esmu saņēmis. Zīmīgi, ka tā nāk no kompānijas, kas izvēlējusies veikt investīcijas Jagodinas attīstībā,» izteicies Markovičs. «Es to glabāšu savā kabinetā, kur riepa kalpos kā iedvesmas avots maniem turpmākajiem darbiem.»

Septiņkārtējais F-1 čempions 2006.g adā, kad čempionāta kopvērtējumā zaudēja spānim Fernando Alonso, aizgāja no profesionālā sporta, taču 2010. gadā vācietis piedzīvoja savu atgriešanos.

Šūmahers, kurš pēdējo no saviem septiņiem pasaules čempiona tituliem izcīnīja 2004.gadā, pagājušā gada sezonas noslēguma kopvērtējumā ieņēma astoto pozīciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu