Šerila Koula izcīna kompensāciju par atlaišanu no «The X Factor» (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Britu dziedātāja Šerila Koula saņems kompensāciju no talantu šova «The X Factor» producentiem, kuri 2011.gadā viņu atstādināja no pārraides žūrijas tikai pēc vienas uzņemtas sērijas.

Šova amerikāņu versijas veidotāji bija nobažījušies, ka skatītāji nesapratīs viņas spēcīgo Ņūkāslas akcentu. Šogad Koula iesūdzēja tiesā producentu kompāniju «Blue Orbit». Viņa prasīja 2,3 miljonu ASV dolāru (1,2 miljonu latu) kompensāciju par negūtiem ienākumiem. Taču abas puses atrisinājušas jautājumu ārpus tiesas, vienojoties par kompensāciju, kuras apmērs netiek atklāts.

Koula bija redzama tikai «The X Factor» 2011.gada sezonas pirmajā sērijā, raisot neizpratni amerikāņu skatītājos. Producenti tā arī nenosauca konkrētu iemeslu ātrajai aiziešanai, taču vēlāk atklājās, ka viņa bija noslēgusi līgumu uz divām šova sezonām. Par pirmo sezonu viņai tika solīts 1,8 miljoni dolāri (930 000 latu), bet par otro - vēl divi miljoni dolāru (viens miljons latu). Līgums paredzēja, ka atalgojums tiks izmaksāts pat atlaišanas gadījumā.

Koula norādīja, ka esot saņēmusi atalgojumu tikai par pirmo sezonu. Viņa pieprasīja nesamaksāto algu, soda procentus, juridisko izdevumu segšanu un «cita veida kompensāciju, ko tiesa uzskata par taisnīgu un piemērotu». 2011.gada maijā Koulu aizvietoja grupas «Pussycat Dolls» kādreizējā dalībniece Nikola Šercingere.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu