Sešos mēnešos «1188» sniedzis 6,5 miljonus uzziņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uzziņu dienesta «1188» mājaslapu internetā ik mēnesi apmeklējuši 320 tūkstoši lietotāju, bet pa tālruni sešu mēnešu laikā «1188» sniedza 6,5 miljonus uzziņu. Turklāt vasarā zvanu skaits, kā ierasts, palielinājies — jūnijā «1188» saņēmis par 7% zvanu vairāk nekā vidēji gada pirmo piecu mēnešu laikā, portālu «Apollo» informēja «Lattelecom» pārstāvis Deniss Kolosovs.

Šā gada otrajā ceturksnī ievērojami pieaugusi «1188» sniegtā pakalpojuma «Starptautiskās uzziņas» popularitāte — otrajā ceturksnī, salīdzinot ar pirmo, «Starptautisko uzziņu» skaits dubultojies, kas saistīts ar to, ka jūnijā dienests sāka sniegt uzziņas par visām pasaules valstīm.

Zvanu skaita palielinājums galvenokārt saistīts ar to, ka jūnijā un jūlijā «1188» bija XXIV Vispārējo latviešu Dziesmu un XIV Deju svētku oficiālais uzziņu tālrunis, kā arī ar pieaugošo «Starptautisko uzziņu» popularitāti. Pērn septembrī «1188» kļuva par vienīgo uzņēmumu Latvijā, kas piedāvāja uzziņas par 27 pasaules valstīm, ieskaitot Eiropas Savienības valstis, kā arī ASV un Austrāliju. Šā gada aprīlī «1188» sāka sniegt profesionālās biznesa uzziņas arī par Krievijas Federāciju, bet jūnijā sākumā — par visām pasaules valstīm.

Jūnijā Latvijas iedzīvotāji visvairāk interesējušies par kaimiņvalstīm — Lietuvu, Igauniju un Krieviju —, par kuram sniegti attiecīgi 35%, 23% un 19% no visām uzziņām.

Zvanot uz «1188», Latvijas iedzīvotāji pusgada laikā visvairāk interesējušies par biznesa informāciju (75% zvanu) un satiksmes jautājumiem (12%). Tāpat zvanītāji interesējušies par izklaidi (4%) un privātpersonu tālruņu numuriem (2%). Simtā daļa zvanītāju vēlējās saņemt informāciju par tālruņu kodiem, finansēm, arī valūtas kursiem. 

www.1188.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu