Sestdien ceļu satiksmes negadījumos gājuši bojā četri cilvēki

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pagājušajā diennaktī uz Latvijas autoceļiem gāja bojā četri cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas vecākā inspektore Linda Neimane-Zobena.

Sestdien ap plkst.12.30 Valmierā, Beātes ielā 1968.gadā dzimis vīrietis braucot ar velosipēdu nokrita un nomira.

Ap plkst.17.40 Cēsu rajonā, autoceļa Rīga-Veclaicene 80.kilometrā sadūrās automašīna «Audi 80», kuru vadīja 1982.gadā dzimis vīrietis, un automašīna «BMW 520», kuru vadīja 1976.gada dzimis vīrietis.

Ceļu satiksmes negadījumā no gūtajām traumā nomira automašīnas «Audi» pasažieris, 1943 gada dzimis vīrietis.

Ap plkst.21.45 Ventspils rajonā autoceļa Zlēkas-Ugāle 7.kilometrā pagaidām neidentificēts vadītājs, vadot automašīnu «BMW 318», nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Pēc trieciena automašīna aizdegās. No gūtajām traumām notikuma vietā gāja bojā automašīnas vadītājs.

Kā LETA jau ziņoja, ka vakar plkst.7.30 Liepājā divu automašīnu sadursmē gāja bojā 1973.gadā dzimusi sieviete.

Sievietes vadītās automašīnas «VW Polo» sadursme ar kravas mikroautobusu «Mercedes Benz» notika Uliha un Peldu ielas krustojumā, luksoforā degot sarkanajai gaismai, kas liedza «VW Polo» kustību.

Sadursmē cieta arī «VW Polo» pasažieris, 1991.gadā dzimis jaunietis, kurš nogādāts Liepājas reģionālajā slimnīcā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu