Sestdien Ikšķilē un Ogrē notiks «Trek kausa» piektais posms (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šo sestdien, 20. jūlijā Ikšķiles un Ogres novados notiks MTB maratons «Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūras» velobrauciens, kurš vienlaicīgi būs gan «Trek kauss 2013» 5. posms un «SportLat Balva 2013» 13. posms.

Dalībniekiem būs iespēja ar riteni izbraukt Ikšķiles un Ogres novada apkārtni, kā arī izbaudīt Ogres Zilo kalnu dabas parka reljefu. Dalībnieki sacentīsies sev piemērotās distancēs: 50 km maratona distancē (divi apļi), 25 km pusmaratona distancē (viens aplis). Šogad sacensību trase ir veidota apļos tā, lai līdzjutēji maksimāli daudz varētu sekot līdzi sacensību dalībniekiem. Arī pašiem mazākajiem tiks organizēts bērnu velobrauciens 300 – 800 m.

Sacensību reģistrācija sāksies no plkst.10:00 pie Ogres Valsts tehnikuma (Aizupes, Ikšķiles novads, Tīnūžu pagasts).

Sacensību programma:

  • No 10:00 - Dalībnieku ierašanās, reģistrācija, distances apskate un iesildīšanās
  • 11:15 Starts bērnu distancei
  • 12:40 Starts maratona distancei
  • 12:50 Starts pusmaratona distancei
  • 15:30 Apbalvošana.

Sacensību iepriekšējā online reģistrēšanās notiks līdz ceturtdienai plkst. 24:00

Reģistrēties var aizpildot pieteikšanās formu.

Tomēr tie, kas nebūs paspējuši iepriekš reģistrēties, to varēs izdarīt arī sacensību dienā uz vietas.

Lai nodrošinātu veiksmīgu sacensību norisi un velobrauciena dalībnieku drošību, sacensību dienā uz laiku tiks ierobežota kustība uz vairākiem ceļu posmiem.

Ikšķilē:

  • pie dzelzceļa pārbrauktuves (pie kafejnīcas «Dainas») no 12:30 līdz 16:00;
  • Riekstu ielā no 12:30 līdz 16:00;
  • Ceļš V965 Kaparāmurs – Dobelnieki no 13:00 līdz 16:00
  • Ceļš P10 Ikšķile - Tīnūži no 13:00 līdz 16:00

Ogrēnieši sacensības varēs vērot pie Tīnūžu ielas un Mālkalnes prospekta krustojuma, kur sacensību dalībnieki pārvietosies pa apgaismot paredzēto distanču slēpošanas trasi un dosies augšā Zilajos kalnos pa tūristu taku kalnu korē. Tādēļ pastaigu cienītājiem sacensību dienā no plkst. 12:30 līdz 16:00 lūgums būt ļoti uzmanīgiem un izvēlēties pastaigām Zilo kalnu dienvidu nogāzi (kur rotaļu laukums).

Autovadītājiem, kuri šajā laikā vēlēsies doties uz Dubkalnu karjeru, gan no Ogres, gan Ikšķiles puses, arī jābūt uzmanīgiem un jārēķinās ar daļējiem satiksmes ierobežojumiem.

Sacensību organizētāji informē, ka papildus noteiktajiem ierobežojumiem sacensību laikā, visā trases garumā un svarīgākajos krustojumos patrulēs Valsts ceļu policijas un Reģionālās pašvaldības policijas darbinieki, kā arī sacensību tiesneši.

Organizatori aicina autovadītājus un sacensību dalībniekus būt saprotošiem un izrādīt savstarpēju cieņu, kā arī stingri ievērot satiksmes un drošības noteikumus!

Sacensības organizē sporta pasākumu rīkotājs Latvijā Biedrība Sporta klubs «SportLat» sadarbībā ar Ogres un Ikšķiles novada pašvaldībām.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu