Sestdien laimētās naudas ieguvēja atklāj savu veiksmes formulu (54)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: JuditK, CC BY-ND 2.0

Pirmdien «Latvijas Loto» birojā ieradās sestdien laimēto 97 893 eiro ieguvēja.

Kā informē «Latvijas Loto» mārketinga daļas vadītāja Aiga Roziņa, veiksminiece savu vārdu plašākai sabiedrībai nevēlējās atklāt.

Sieviete gan pastāstīja, ka dzīvo Jelgavā un loterijas parasti spēlē 12.mēneša datumos, jo 12 ir viņas mazā bērniņa dzimšanas datums, un sieviete tic šī datuma veiksmei.

Tiesa gan, viņai mēdzot veikties arī citos datumos, piemēram, pirms nedēļas, 5.aprīļa, «Latloto 5 no 35» izlozē viņa esot uzminējusi 4 skaitļus un laimējusi 115 eiro. Par savu laimestu jelgavniece uzzinājusi savā «iLoto» spēlētāja profilā.

Vaicāta, kā domā tērēt laimēto naudas summu, veiksminiece smaidot atbildēja: «Man tagad tikai autiņbiksītes prātā, jo pēc divām nedēļām gaidu piedzimstam otro bērniņu».

Jau ziņots, ka sestdienas, 12.aprīļa izlozē, skaitļu loterijā «Latloto 5no35» tika pareizi uzminēta laimīgā skaitļu kombinācija - 10, 22, 23, 24, 26 un laimēti 97 893 eiro.

Komentāri (54)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu