Sestdienas horoskops

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dienas horoskops - 30. jūnijs. Vēstures fakts par šo dienu: 1859. gadā Franču akrobāts Šarls Blondēns pa nostieptu virvi šķērso Niagāras ūdenskritumu. Šī gada 16. jūnijā virves staigātājs Niks Valenda  kļuvis par pirmo cilvēku vairāk nekā gadsimta laikā, kurš pa virvi pārgājis virs Niagāras ūdenskrituma.

AUNS Tu nebūsi tas, kurš ļaus apkārtējiem diktēt savu dienas kārtību. Visai asi iestāsies pret visa veida ierobežojumiem. Piemērota diena sportiskām un organizatoriskām aktivitātēm.

VĒRSIS Tu nespēsi tā īsti rast kopīgu valodu ar ģimenes locekļiem. Vislabāk ir katram doties atpūsties «pa savam» un atturēties no liekiem komentāriem un kritikas.

DVĪŅI Tu vēlēsies aktīvi iesaistīties sabiedriskajās norisēs. Daudz kas no notiekošā, liks pārdomāt dzīvi un iespējams, kaut ko mainīt tajā. Attiecībās ar mīļoto būs jūtams jauns emociju uzplūds.

VĒZIS Tu meklēsi iespēju būt līdzīgi domājošu cilvēku sabiedrībā, rast jaunu dzīves pieredzi. Iespējams, pievērsīsies garīgajai izaugsmei, studēsi attiecīga tipa literatūru.

LAUVA Tu būsi ļoti emocionāls, apkārt notiekošo uztversi patiesi saasināti. Vēlams rast uzticamu cilvēku, kuram izkratīt sirdi. Kopīgi pavadītais laiks ar atvasītēm sagādās daudz patīkamu emociju.

JAUNAVA Neapspied savas vēlmes. Tieši pretēji, uzdrīksties īstenot to, ko jau sen kāro! Mīļotais cilvēks labprāt sniegs savu atbalstu un palīdzēs tev it visā. Jā vēlies, droši vari doties ceļojumā.

SVARI Tavs garastāvoklis nebūs no labākajiem. Iespējams, tev būs nepieciešams miers un klusums, lai tu varētu veiksmīgi tikt galā ar iekšējām pretrunām un vienkārši sakārtot domas.

SKORPIONS Tu daudz domāsi par dzīves jēgu un globāliem jautājumiem. Ja esi saistīts ar rakstniecību, žurnālistiku, tevi var pārņemt iedvesma kārtējam gara darbam.

STRĒLNIEKS Galveno uzmanību veltīsi tieši darba lietām. Ģimenes locekļi gan var nebūt pārāk iepriecināti par tavu pārmērīgo aizņemtību. Centies kaut nedaudz laika atlicināt saviem tuviniekiem, lai nerastos nepatīkamas domstarpības.

MEŽĀZIS Labāk pavadi dienu mājīgā atmosfērā un atturies no pārmērīgām izklaidēm. Nav izslēgti hronisku kaišu saasinājumi. Vēlams izmantot pirts procedūras un nodarboties ar meditāciju.

ŪDENSVĪRS Aizmirsti visas profesionālās nebūšanas un nododies pelnītai atpūtai. Vari doties pie dabas, piedalīties sportiskos pasākumos. Ģimenes locekļi labprāt iesaistīsies tavās aktivitātēs.

ZIVIS Tu vēlēsies atrisināt kādu sen sasāpējušu jautājumu. Pateicoties kāda cilvēka atbalstam, tev izdosies vairāk kā īstenot kāroto. Lieki piebilst, ka garastāvoklis šodien būs ļoti patīkams.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu