Sešus gadus veca meitene no trešā stāva metusi pudeles

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kāda sešus gadus veca meitene no dzīvokļa Rīgā, Ieriķu ielā, trešā stāva metusi pudeles, kamēr viņas pieskatītājs - 1989.gadā dzimis vīrietis - atradies alkohola reibumā. Par notikušo tika ziņots policijai, kas ar vīrieti un bērnu veica pārrunas, aģentūra LETA uzzināja Rīgas pašvaldības policijā (RPP).

Kopumā nedēļas laikā - no 26.aprīļa līdz šodienai - RPP darbinieku redzeslokā nonāca 65 nepilngadīgie, no tiem 56 veica dažāda rakstura pārkāpumus vai noziedzīgus nodarījumus.

26.aprīļa rītā, pārbaudot saņemto informāciju, konstatēts, ka 1995.gadā dzimis nepilngadīgs skolnieks somā uzglabā, iespējams, narkotiskās vielas - somā atrasti septiņi vīstokļi. Skolnieks ar visu somu nodots Valsts policijas (VP) darbiniekiem.

Šajā pašā dienā īsi pirms plkst.21 Jūrkalnes ielā, spēļu laukumā, 1968.gadā dzimis iereibis vīrietis ar nazi biedēja 1999.gadā dzimušu nepilngadīgo. Vīrietis aizturēts un nogādāts VP.

Savukārt 27.aprīlī ap plkst.23 Dzilnas ielā 1962.gadā dzimis vīrietis reibuma stāvoklī ar nazi draudēja 1993.gadā dzimušam jaunietim un diviem nepilngadīgajiem, kuri dzimuši 1995.gadā. Vīrietis aizturēts, darbu notikuma vietā turpināja VP.

28.aprīlī plkst.16.30 RPP saņemta informācija, ka Lubānas ielā, kādā dzīvoklī māte savus 2001. un 2004.gadā dzimušos bērnus atstājusi bez uzraudzības un pārtikas. Bērni nogādāti aprūpes iestādē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu