Sets Makfārleins: Es vēlreiz nevadīšu «Oskarus» (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Lai arī komēdiju veidotājs Sets Makfārleins cītīgi gatavojas drīzajai ASV Kinoakadēmijas balvu ceremonijai, viņš atzina, ka nepiekristu vadīt vēl vienu «Oskaru» pasniegšanu.

«Tas aizņem ļoti daudz laika, un es nedomāju, ka vēlreiz varētu to izdarīt,» viņš atklāja slavenību jaunumu žurnālam «Entertainment Weekly». «Es pie tā strādāju jau sešus mēnešus, bet prese tik un tā mani saplosīs.»

Tā kā Makfārleins neplāno atgriezties «Oskaru» ceremonijas vadītāja amatā, viņš šai vietai ieteicis šī gada «Zelta globusu» vadītājas - komiķes Tīnu Feju un Eimiju Poleri.

«Nākamgad to darīs Tīna un Eimija, un viņas izpelnīsies lieliskas atsauksmes. Taču es nedomāju, ka pats varētu to izdarīt vēlreiz. Es nevaru ziedot tik daudz laika,» teica animācijas seriāla «Family Guy» («Mana trakā ģimenīte») autors.

Makfārleins šī gada ceremonijas vadīšanai esot piekritis tāpēc, ka uzskatījis to par izaicinājumu. «Ja kaut kas izklausās interesanti, sarežģīti un tā, it kā es varētu pilnīgi izgāzties, parasti man gribas mēģināt. Kad viņi man piezvanīja, es nodomāju: «Jā, te nu es varētu sevi pamatīgi apkaunot.»»

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu