Sevastova atsauc dalību no Bādgašteinas vienspēļu turnīra

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas vadošā tenisiste Anastasija Sevastova atsaukusi dalību no Bādgašteinas WTA «International» sērijas turnīra vienspēļu pamatsacensībām.

Sevastovai pirmās kārtas mačā šodien bija plānots tikties ar mājinieci Sibilu Bammeri, tomēr tagad ar austrieti spēlēs Natalija Verina no Itālijas, kura bija kvalifikācijas «laimīgā zaudētāja».

Latvijas tenisiste no mača ar Bammeri atteikusies auss infekcijas dēļ, liecina organizatoru informācija.

Kā ziņots, svētdien Bammere triumfēja Prāgas WTA «International» sērijas turnīrā, finālmačā ar 7-6 (7:4) un 6-2 pieveicot Frančesku Skjavoni no Itālijas.

Šīs cīņas uzvarētāja otrajā kārtā tiksies ar Rumānijas tenisisti Raluku Olaru, kura pirmajā kārtā ar 5-7, 6-4 un 6-3 pārspēja polieti Martu Domahovsku.

Jau ziņots, ka Sevastova pārī ar austrieti Melaniju Klafneri pirmdien piedzīvoja zaudējumu Bādgašteinas turnīra dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā, ar 2-6 un 6-7 (5:7) atzīstot vācietes Sandras Klēzeles un slovākietes Ļenkas Tvaroskovas pārākumu.

Par spēlēšanu pirmajā kārtā Sevastova un Klafnere katra nopelnīja pa vienam punktam WTA dubultspēļu rangā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu