Sevastova iekļūst Prāgas ITF 100 000 turnīra pamatsacensībās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova šodien izcīnīja uzvaru arī Prāgas ITF 100 000 sērijas turnīra vienspēļu kvalifikācijas izšķirošajā cīņā, iekļūstot pamatsacensībās.

Pašlaik WTA ranga 255. pozīcijā esošā Sevastova, kura kvalifikācijā bija izlikta ar astoto numuru, trešās kārtas mačā ar 6-4 un 7-6 (7:3) pieveica amerikānieti Čiči Šolu, kura bija izlikta ar ceturto numuru, bet WTA rangā ieņem 183. vietu. Par kvalifikācijas pārvarēšanu Sevastova nopelnījusi sešus WTA ranga punktus.

Kā ziņots, kvalifikācijas sacensību pirmajā mačā Sevastova ar 7-6 (7:5) un 6-1 pārspēja šobrīd rangā 277. vietu ieņemošo kolumbieti Katalinu Kastano, tiekot pie savas pirmās uzvaras šogad, bet otrajā kārtā Latvijas tenisiste ar 6-2, 2-6 un 6-3 vairāk nekā divas stundas ilgā cīņā pieveica ranga 692. vietā esošo čehieti Jesiku Malečkovu.

Pirms šī turnīra Sevastova pēc ilgstošas elkoņa traumas ārstēšanas bija aizvadījusi divas cīņas, kurās abās piedzīvoja zaudējumus.

Zīmīgi, ka pirms divām nedēļām Kaņsirmeras ITF 100 000 turnīra vienspēļu kvalifikācijas sacensību pirmajā mačā Sevastova arī tikās tieši ar Kastano, ciešot neveiksmi ar 3-6 un 1-6.

Jau vēstīts, ka gada sākumā Sevastova traumas dēļ nepiedalījās Austrālijas atklātajā čempionātā, kurā pērn aizkļuva līdz ceturtajai kārtai, tāpēc viņa zaudēja 280 ranga punktus, janvārī atstājot WTA saraksta pirmo simtnieku, bet pēc tam pakāpeniski pietuvojoties jau trešā simta beigām. Tagad līdz pat augusta otrajai pusei Sevastovai jāaizstāv vien daži WTA punkti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu