Sevastova turnīrā Beļģijā iekļūst pusfinālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas labākā tenisiste Anastasija Sevastova piektdien izcīnīja uzvaru Beļģijas pilsētā Cvēfegemā notiekošā ITF 25 000 sērijas turnīra ceturtdaļfināla mačā un svētdien cīnīsies par iekļūšanu finālā.

Šobrīd WTA ranga 195. vietā esošā Sevastova ar rezultātu 6-3, 3-6, 6-4 pieveica kvalifikāciju pārvarējušo Nīderlandes tenisisti Angeliku van der Mētu, kura pasaules rangā pašlaik atrodas 446. vietā.

Par ceturtdaļfināla pārvarēšanu Sevastova tikusi pie 24 WTA ranga punktiem.

Pirms tam pirmajā kārtā Sevastova ar 2-6, 6-3, 6-4 pieveica bulgārieti Izabellu Šiņikovu, kura WTA rangā atrodas 297. pozīcijā, bet otrajā kārtā viņa arī trīs setos ar 7-6 (10:8), 2-6, 6-1 pārspēja japānieti Juriku Semu, kura sacensībās izlikta ar astoto numuru, bet WTA rangā ieņem 179. vietu.

Kā ziņots, šā gada sākumā Sevastova elkoņa traumas dēļ nepiedalījās Austrālijas atklātajā čempionātā, kurā pērn aizkļuva līdz ceturtajai kārtai, tāpēc viņa zaudēja 280 ranga punktus, janvārī atstājot WTA saraksta pirmo simtnieku, bet pēc tam pakāpeniski pietuvojoties jau trešā simta beigām.

Sacensību apritē Sevastova atgriezās tikai aprīļa beigās. Turpinājumā viņa vairākus mačus atkal nepabeidza traumas dēļ, kā arī nepiedalījās ne Francijas atklātajā čempionātā, ne Vimbldonas turnīrā, kas noslēdzās svētdien.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu