Sevastova WTA rangā pakāpjas uz 95.pozīciju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas šī brīža labākā tenisiste Anastasija Sevastova pirmdien jaunākajā WTA rangu tabulā pakāpās uz 95.pozīciju, kas ir augstākā viņas karjerā.

Latvijas tenisistes kontā šobrīd ir 696 punkti. Jau ziņots, ka pagājušajā nedēļā Sevastova Austrijā startēja Bādgašteinas WTA «International» sērijas turnīrā.

Pirmajā kārtā Latvijas tenisistei bija plānots tikties ar mājinieci Sibilu Bammeri, tomēr Sevastova no mača ar Bammeri atteicās auss infekcijas dēļ. Savukārt dubultspēlēs Latvijas tenisiste pārī ar austrieti Melaniju Klafneri pirmās kārtas mačā ar rezultātu 2-6, 6-7 (5:7) atzina Sandras Klēzeles no Vācijas un slovākietes Ļenkas Tvaroskovas pārākumu.

No pārējām Latvijas tenisistēm vienspēļu rangā Irina Kuzmina atguvusi 49 vietas un ieņem 355.pozīciju, Diāna Marcinkēviča pakāpusies par divām pozīcijām un tagad ieņem 772.vietu, kas ir augstākā viņas karjerā, bet Līga Dekmeijere zaudējusi 23 pozīcijas un patlaban ierindojas 803.vietā.

WTA vienspēļu rangā atrodas arī Latvijas tenisiste Alīna Jerjomina, kas pakāpusies par 21 pozīciju un patlaban atrodas 934.vietā.

Ranga galvgalī būtiskas izmaiņas nav notikušas - pirmo pozīciju joprojām saglabā Vimbldonas čempionāta pusfināliste Dināra Safina no Krievijas, kurai seko Vimbldonas čempionāta uzvarētāja Serēna Viljamsa no ASV un viņas māsa Venusa Viljamsa. Safinas kontā šobrīd ir 10 251 punkts, bet Serēnai Viljamsai ir 8509 punkti.

Savukārt dubultspēļu rangā Dekmeijere atguvusi vienu vietu un atrodas 68.pozīcijā, Sevastova pakāpusies par astoņām pozīcijām un ieņem 213.vietu, bet Kuzmina pakāpusies par 14 pozīcijām un tagad atrodas 214.vietā. Savukārt Marcinkēviča zaudējusi astoņas pozīcijas un atrodas 708.vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu