Sevastova zaudē desmit vietas WTA rangā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova jaunākajā WTA vienspēļu rangā zaudējusi desmit pozīcijas un tagad ar 875 punktiem ieņem 74. vietu.

Pagājušajā nedēļā Sevastova piedalījās prestižajā Kaņsirmeras ITF 100 000 kategorijas turnīrā, kur bija izlikta ar otro numuru. Tajā latviete iekļuva ceturtdaļfinālā, kurā ar 5-7 un 2-6 zaudēja igaunietei Kaijai Kanepi.

Līdz ar to Sevastovai neizdevās aizstāvēt 150 WTA ranga punktus, kas tika iegūti par uzvaru pagājušā gada Johannesburgas ITF 100 000 kategorijas turnīrā. Kaņsimerā latviete aizstāvēja vien 40 no šiem 150 punktiem, tāpēc arī rangā tika piedzīvots kritums.

Šonedēļ Sevastova piedalīsies Estorilas WTA «International» sērijas turnīrā, kur pirmajā kārtā tiksies ar galveno favorīti Agnesu Savaju no Ungārijas, kas šajā turnīrā izlikta ar pirmo numuru.

No pārējām Latvijas tenisistēm WTA vienspēļu rangā par sešām vietām uz 511. vietu pakāpusies Diāna Marcinkēviča, bet vienu vietu atguvusi Irina Kuzmina, kura tagad atrodas 687. vietā.

Liels kāpums izdevies Līgai Dekmeijerei, kas atguvusi uzreiz 102 vietas un tagad atrodas 725. vietā, apsteidzot Alīnu Jerjominu, kura saglabājusi 787. vietu.

WTA ranga pirmajā vietā joprojām ir amerikāniete Serēna Viljamsa, kurai seko dāniete Karolīna Vozņacki un krieviete Dināra Safina. Ceturto vietu ieņem ASV tenisiste Venusa Viljamsa, bet piektajā vietā atrodas krieviete Svetlana Kuzņecova. Sesto vietu saglabājusi cita Krievijas tenisiste Jeļena Dementjeva, bet septīto - serbiete Jeļena Jankoviča.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu