Sevastovai Beļģijas turnīrā fināls

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas labākā tenisiste Anastasija Sevastova sestdien izcīnīja vēl vienu uzvaru trijos setos Beļģijas pilsētā Cvēfegemā notiekošajā ITF 25 000 sērijas turnīrā un sasniedza vienspēļu finālu.

Pusfināla mačā šobrīd WTA ranga 195. vietā esošā Sevastova ar rezultātu 3-6, 6-2, 6-4 pārspēja ranga 274. vietā esošo slovākieti Kristinu Kučovu, kura viņai dzīvē ir laba draudzene.

Par fināla sasniegšanu Sevastova tikusi pie 34 WTA ranga punktiem.

Finālā Latvijas tenisisti sagaida mačs ar turcieti Kaju Bujukakcaju, kura izlikta ar sesto numuru, bet WTA rangā atrodas 199. pozīcijā.

Kā ziņots, arī pirms tam šajā turnīrā Sevastova visas uzvaras izcīnīja trijos setos - pirmajā kārtā ar 2-6, 6-3, 6-4 pieveica bulgārieti Izabellu Šiņikovu, kura WTA rangā atrodas 297. pozīcijā, otrajā kārtā ar 7-6 (10:8), 2-6, 6-1 pārspēja japānieti Juriku Semu, kura sacensībās izlikta ar astoto numuru, bet WTA rangā ieņem 179. vietu, bet ceturtdaļfinālā ar 6-3, 3-6, 6-4 pieveica kvalifikāciju pārvarējušo Nīderlandes tenisisti Angeliku van der Mētu, kura pasaules rangā pašlaik atrodas 446. vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu