Sevastovai zaudējums Fersmoldas turnīra finālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas labākā tenisiste Anastasija Sevastova šodien cieta neveiksmi Vācijas pilsētā Fersmoldā notiekošā ITF 50 000 sērijas turnīra finālā.

Šobrīd WTA ranga 224. vietā esošā Sevastova izšķirošajā mačā ar 3-6 un 1-6 piekāpās šobrīd ranga 169. vietā esošajai mājiniecei Annikai Bekai.

Kā ziņots, pirmajā kārtā Sevastova ar 6-1 un 6-4 pieveica austrieti Ivonnu Maisbergeri, kura sacensībās bija izlikta ar pirmo numuru, bet WTA rangā ir 126. pozīcijā, savukārt otrajā kārtā ar 6-1 un 6-3 pārspēja argentīnieti Mariju Irigojenu, kura WTA rangā ir 281. pozīcijā, bet pamatsacensībās iekļuva kā kvalifikācijas «laimīgā zaudētāja».

Ceturtdaļfināla cīņā Latvijas tenisiste ar 4-6, 6-2 un 6-3 pieveica Nīderlandes tenisisti Rihelu Hogenkampu, kura WTA rangā ir 196. vietā, bet pusfinālā ar 3-6, 7-5 un 6-4 apspēlēja Nīderlandes tenisisti Bibiani Šofsu, kura bija izlikta ar trešo numuru, bet WTA rangā ieņem 146. vietu.

Par fināla sasniegšanu Sevastova tika pie 50 WTA ranga punktiem.

Atgādinām, ka sacensību apritē Sevastova atgriezās tikai aprīļa beigās. Turpinājumā viņa vairākus mačus atkal nepabeidza traumas dēļ, kā arī nepiedalījās ne Francijas atklātajā čempionātā, ne pašlaik notiekošajā Vimbldonas turnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu