Sezonas pirmajā posmā <i>pole-position</i> izcīna Hemiltons

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pirmās formulas jaunās sezonas pirmajā posmā - Austrālijas «Grand Prix» - šorīt kvalifikācijas sacensībās uzvarēja «McLaren-Mercedes» komanda.

Ātrāko apļa laiku kvalifikācijas sacensībās uzrādīja britu pilots Lūiss Hemiltons, bet otro vietu ieguva viņa komandas biedrs un tautietis Džensons Batons.

No otrās starta rindas svētdienas sacīkstes sāks Romēns Grožāns («Lotus»), kurš negaidīti uzrādīja trešo ātrāko apļa laiku, un septiņkārtējais pasaules čempions Mihaels Šūmahers («Mercedes GP»), bet trešajā starta rindā stāsies abi «Red Bull» piloti - Marks Vēbers un pēdējo divu gadu pasaules čempions Sebastjans Fetels.

«Ferrari» piloti Fernando Alonso un Felipe Masa ieņēma tikai attiecīgi 12. un 16. vietu, bet 2007. gada pasaules čempions Kimi Raikonens, kurš atgriezies F-1 kā «Lotus» komandas pilots, kvalifikācijā palika tikai 18. vietā.

Austrālijas «Grand Prix» izcīņa Melburnas trasē sāksies svētdien, plkst. 8.00 no rīta pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu